Vad ingår i medlemskapet?

Vad ingår i medlemskapet?

Träningen

På World Class Oskarshamn har du helt obegränsad tillgång till vårt träningsutbud, allt ingår! Vi erbjuder dig en helhet som hjälper dig att träna långsiktigt, regelbundet och varierat.

Öppet

Våra öppettider för medlemmar är 05-01 alla dagar året runt.

Personlig Hälsoplan

Innan du börjar träna hos oss går vi igenom en Personlig Hälsoplan. I den tar vi reda på vad du är intresserad av, din eventuella träningserfarenhet, ditt hälsotillstånd och vilka mål du har med din träning. Allt för att säkerställa dina behov.

Medlemstränare

För att du ska komma igång på ett säkert sätt hjälper din medlemstränare dig med en introduktion i gymmet. Skulle du tappa motivationen till träning kan du ta kontakt med din medlemstränare så kan han/hon hjälpa dig att hitta tillbaka till regelbunden träning.

CMS Travelpass

Du som är medlem på en ansluten CMS-anläggning har förmånen att träna gratis på andra anslutna träningsanläggningar.

Besök www.cms-travelpass.com när du ska ut och resa.

Läs mer...

Ta med vänner

Som medlem kan du bjuda med vänner att prova vår anläggning. Säg till i reception så ringer vi och bjuder in din vän till en fri Personlig Hälsoplan med rundvisning.

Barnpassning

På Junior World Class kan du lämna dina barn medan du själv tränar. Vi har barnpassning flera dagar i veckan och detta är en tjänst som ingår i medlemskapet.
Läs mer...